Lars Rambes hemsida
knapp1STARTknappLARSknappBÖCKERknappINTERVJUERknappMEDIAknappPRESSknappKONTAKTknapp NederlandsItalianoDeutchEnglish
 

Böcker


 1. Kvinnorna i sjön
  Kvinnorna i sjön

Strängnäsdeckaren:

 1. Skuggans spel
  Skuggans spel

 2. Spåren på bryggan
  Spåren på bryggan

Övriga böcker:

 1. Lyckas med bokutgivning
  Lyckas med bokutgivning

 

 

 

Skuggans Spel


Skuggans spel

I idylliska Strängnäs laddar man för jazzfestival. Förberedelserna är omfattande och staden sjuder av energi. Det gör även i lilla Mariefred, den skimrande pärlan vid Mälaren ett par mil från Strängnäs. Festivalen kommer att bjuda på stora musikaliska upplevelser och spännande sessioner med världsartister. På Strengnes Dagblad ser Fredrik Gransjö och hans kollegor fram emot en intensiv arbetsvecka.

Men dramatiken kommer att rymma mer än musikaliska möten. När Marcin Szalas, en ökänd yrkesförbrytare, rymmer från Mariefredsanstalten under spektakulära former, är det början på den våg av våld som kommer att skaka Sörmland denna sommar.

Sanna Friborg, som arbetar på banken i Mariefred har bestämt sig. Hon är trött på intoleransen. Hon hatar männen och deras lystna blickar. Hon ska lämna Mariefred och söka det liv hon alltid har längtat efter. Bort från dem som har svikit henne och dem som hon nu är beredd att bedra. Jazzsaxofonisten Stanislaw Creutz är hennes biljett ut. Men priset kommer att bli skrämmande högt.

Emilia Gibbons vikarierar på lokaltidningen. Med Fredriks hjälp börjar hon att lägga ett pussel som ingen annan kan se och som leder henne mot den oväntade upplösningen. En mördare går lös och när dörren slutligen slås upp, vem stiger då ut ur skuggan?

 

Recensioner


 

Läsarröster


 

Köp boken


Skuggans spel pocketomslag

Pocketutgåvan av Skuggans spel

 

Strängnäsdeckaren


 

 

 
 

Copyright ©2010 Lars Rambe. All rights reserved.

Dela |